10 vuotta työtä paremman sisäilman ja kannattavamman kiinteistönpidon puolesta

Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittäneet kiinteistöpalveluiden järjestämistä kohti mallia, jossa kiinteistöpalveluhankinnat ovat keino varmistaa palveluiden järjestämisessä tarvittavat resurssit – eivät keino hakea palvelua markkinoiden halvimmalla hinnalla. 

Huolehdimme, että P1-rakentaminen on sujuva ja vaivaton prosessi asiakkaillemme. Aktiivinen kumppanuus ja asiantuntijapalvelumme takaavat asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Palveluprosessien ja laadunhallinnan kehitystyö konkretisoituvat sopimuksen johtamisen käytänteissä, joiden avulla varmistetaan palvelusopimuksen tavoitteiden toteutuminen arjessa niin omassa palvelutuotannossa kuin ostopalveluissakin.

Yrityksemme arvoissa Innostunut ja iloinen henkilöstö ja Intensiivinen kumppanuus näkyvät meille ne kaksi tärkeintä tekijää: asiakkaamme ja henkilöstömme.

Missiomme on edistää ja uudistaa kannattavaa kiinteistön ylläpitoa tuottamalla rakentamiseen ja kiinteistöpalveluihin liittyviä tulevaisuuden elinkaaripalveluja. Tulevaisuudessa haluamme olla Suomen merkittävin ja arvostetuin kiinteistöjen elinkaarialan ammattilainen.

Olemme parhaimmillamme haasteellisissa projekteissa vaativien asiakkaiden kanssa.

Ota yhteyttä!