Yhteiskuntavastuuohjelma toimintaa ohjaamassa

Meille TPA Anderssonissa on sydämen asia, että toimimme vastuullisesti suhteessa yhteiskuntaan. Olemme laatineet kuuden kohdan ohjelman, jolla varmistamme, että toimintamme jättää hyvän jäljen yhteisöömme ja ympäristöömme. 

Ohjelmassa on määritelty, mitä yhteiskuntavastuu tarkoittaa suhteessa taloudelliseen vastuuseen, tuotteisiin ja palveluihin, ekologiseen ympäristöön, sosiaaliseen ympäristöön, henkilöstöön sekä prosesseihin ja rakenteisiin.

Tuotteiden ja palveluiden kohdalla yhteiskuntavastuu tarkoittaa sitä, että palvelulupauksemme pitää. Huolehdimme jälkimarkkinoinnin keinoin siitä, että palvelut ovat vastanneet asiakkaiden tarpeita. Henkilöstön osaamisesta pidetään huolta. Asiakkaille tuotettujen palveluiden laatu varmistetaan kehittämällä palvelukonseptit asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ja niitä ennakoiden sekä tuottamalla palvelut tarjouksessa kuvatulla tavalla. Yrityksemme arvoihin kuuluu "kehittyvä kumppanuus", tämä arvo ohjaa toimintaamme. Tavoitteenamme on myös kohtuullinen ja hyvin perusteltu hinnoittelu.