Etsimme työkaveria Lahteen

TPA Andersson on Suomen johtava kiinteistöjen elinkaaripalveluiden asiantuntija. Teemme työtä paremman sisäilman ja kannattavamman kiinteistönpidon puolesta rakennuksen suunnitteluvaiheesta alkaen. Asiakkaitamme ovat mm. suuret ja keskisuuret kiinteistönomistajat, rakennuttajat sekä kiinteistöpalveluiden järjestäjät niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Asiakkaistamme 100% on valmis suosittelemaan palveluitamme. Huipputiimissämme on 14 asiantuntijaa ja liikevaihtomme on noin 1,4 milj. €.

HAEMME LAHDEN TIIMIIMME UUTTA TYÖKAVERIA

Onko Sinulla kiinteistöalan AMK-tutkinto, taito pitää kymmenen palloa ilmassa ja sytytkö haasteista? Voit olla etsimämme tyyppi, jos olet lisäksi itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tiimipelaaja, eikä matkustaminen tai myyntityö tuota päänvaivaa. Voit olla kiinteistöpalvelualan konkari, mutta otamme huomioon myös lupaavat tulevaisuuden toivot.

Haluamme olla alamme paras työnantaja ja tarjoamme sinulle mitatusti tyytyväisen työyhteisön tuen, huolellisen perehdytyksen työtehtäviin sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alan näköalapaikalla. Työsuhde-etuihisi kuuluvat mm. kattava työkykyvakuutus, liikuntasetelit sekä aktiivinen virkistystoiminta.

Toimisto sijaitsee Lahdessa, mutta meillä voit tehdä osan päivistä etätyönä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva valmentajasi, palveluyksikön johtaja Tarja Ala-Ilomäki puh. 050 514 4724 tai tarja.ala-ilomaki@tpapalvelut.fi

Lähetä hakemuksesi ja cv:si viimeistään 10.3.2017 sähköpostitse tarja.ala-ilomaki@tpapalvelut.fi